péntek, május 20, 2011

the empire stikes back

lázadók maroknyi serege a birodalom szívében titkos összejövetelt szervezett. ám hiába volt minden gondos előkészület, az ellenség kémjei bemószárolták őket és birodalmi egységek jelentek meg éjjel egy órakor.
a megmozdulásból merevedés lett, majd a szélrózsa minden irányába szétfröcsköltek embereink.

magyarul.

tegnap este hatalmas hepajt csaptunk itthon. én már előre szirénáztam, hogy a 30 nm-es lakásban nem feltétlenül kell meghívni 70 embert, de a többiek leszavaztak.
növényünk fogta az ágyát és elszaladt a buli elején. de jobban is tette.
22 körül megjelentek az első vendégek még visszafogottan iszogattunk, 23-ra már teli volt a lakás idegenekkel én meg bevetettem magam a winamp mögé ls szórtam rájuk a boogie-t.
ebből két dolog is adódik. egyik h gecijó zene volt - éljek én. másik h senkivel sem beszélgettem meg nem ismerkedtem. de nem baj.
éjjel egykor megjelent a secu h nah akkor itt a vége fuss el véle. majd kimentünk beszélni a főnökükkel, gondoltam bevetem a jedi trükköt és kidumálom magunkat mint ahogy szoktam. félig bejött. csak egy óra múlva küldték ránk a kutyás őröket. de addigra már mindenkit kiebrudaltunk a lakásból. én meg itt békében néztem a top secret végét egy lánykával.

6 óra alvás után újra ébren, lassan meló, hello.

más.

pár napja kicsit elengedett a ragasztó, és egy fr lánykával majd egy másikkal benyomtunk 2 üveg portot. nah azóta olyat nem iszom. sőt másmilyet sem. tegnap is pár sörrel buliztam végig. viszont, látásra mondta jutka... jah nem. viszont az élet szép és egyéb közhelyek.

Nincsenek megjegyzések: