csütörtök, december 30, 2010

bye bye daddy cool

ma meghalt a boney m frontembere. :(

hallgatok is sok szép számot tőlük és banánturmixba folytom bánatom. a mixert lipiéktől kaptam. ma felhívtak, hogy a holnapi szilveszteri buli részleteit letisztázzuk. szükség is volt rá, mivel nem tudtam, hogy lesz buli. de lesz.
összejövünk itt, mint az elmúlt 3 évben és szolidan megünnepeljük, hogy elmúlt ez az év. jön a következő. és az sokkal jobb lesz mint ez. :)

pedig ez is jó volt.

mozgalmas.

év elejei munkanélküli agónia. nah az mélyrepülés volt. munkakeresés a leghalványabb siker nélkül. tilosban djskedés, ami végülis összehozott 2010 legnagyobb meglepetésével.
szerelem, bimbódzó kapcsolat, majd párizs és disneyland. ott horror és kacagás olyan keveréke, ami csak átélve érezhető igazán. rengeteg új emberrel. akiket jobban megkedveltem mint gondoltam ott. és sajnos kevesebb figyelmet szenteltem rájuk, mint megérdemelték volna.
augusztusban hazaköltöztem. kipróbáltam milyen együttélni valakivel, aki a szerelmem. nem az én stílusom. hamar kiderült, hogy alkalmatlan vagyok ilyen kalandra. újra hazaköltöztem kis lakásomba, kifestettem a falait és munkát vállaltam technikusként. szerelem elmúlt és egy kérdőjel maradt a helyén, ami hamar válaszok sokaságává változott. rengeteget megtudtam magamról ezek alatt a hónapok alatt. vásároltam egy autót és elkezdtem vezetni. de 2010 legnagyobb híre nem is közvetlenül velem kapcsolatos. öcskös apuka lesz. :) ez van. jipikájé. apuka. el sem hiszem. a drágaság.
és itt az év vége. lelkem egyben. nyelem a banánturmixot. boney m-et hallgatok. szeretek élni. szeretek szeretni. szeretem magam. szeretem ezt ez elmúló évet. igazi volt. minden hulláma

Nincsenek megjegyzések: