kedd, november 20, 2007

time for..

for continue
de ez a magyar blog szoval...
kimaradt sokminden, egy reszerol mar van feljegyzes ofline, majd begepelem a tobbit meg kitalalom most gyorsban amig meg ebedszunet van es nem merul le ez a kurva aksi.

jott egy uj mokus es bekoltozott a mellettunk levo szobaba ideiglenesen, amig marciel vissza nem ter indiabol. 18 eves holland csoka, engem baromira idegesit, nem tom eldonteni h szimplan szeret kozel lenni az emberekhez vagy csont buzi, mert allandoan a nyomomban liheg. kb. mint pincsike anno, csak ez nem csinal kartyatrukkoket hanem belejogazik a pofamba. vhogy allandoan ugy h azt kell bamulni ahogy terpeszt meg labemel. nem mondom ha egy 18 eves nimfoman topmodell lenne tultennem magam a dolgon, de igy nem oly' kellemes a latvany.

az ido vegyes, neha egy pulcsiban szaladgalok a napsutiben, neha meg 120 km/h szel fujja le a fuleim. kocsog aksi megint lemerul... aaaaaaaaa

bedugtam

van meg egy oram mielott visszamegyunk a konzervgyarba es folytatjuk... en csinalom a zenet es az igen jol sikerult texasradio mixet hallgatjuk a nagy keveres-kavaras kozben.

ujra eljarunk focizni vasarnaponkent. nem fejlodtem semmit, de egalabb vegig rohangaszom a masfel orat.

dorka rantott sajtot emlitett errol meg eszembe ugrott h vmeik nap fondu-t ettunk. en eletemben eloszor. 2 fele svajci sajtbol keszult, egyik fadobozos, kerek, fuszeres, a masikat ugy kellett bele reszelni. aztan specko agyag edenyben, alatta parazzsal felszolgaltak, mi meg toltuk ra a baguett-re. tejoisten ki a mennyben lakozol titokban. nagyon finom volt. kulon felhivtak a figyelmem, h ne igyak ra hideg vizet mert megkot a beleimben.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

van budan asszem a keleti karoly utcaban egy fondu bar, nagyon jo hely. nem puccos, hanem egy egyszeru kiskocsma, ahol a sor melle fondue-t is szolgalnak fel. nem tudom, hogy ez normal-e, vagy csak a hely specialitasa, de az egyik tipusu fondue-jeukbe egy keveske palinkat adagolnak, huuuu, na az nagyon finom.