hétfő, február 26, 2007

viszlát és kösz a halakat

leszögezem h én alapjában véve egy jókedélyű manus vagyok, élet napos oldala, pozitív gondolkodás.
de ez a mai nap baszki... vannak napok amiken fel sem kellene ébrednünk. ez is olyan.
de ne szaladjunk ennyire előre
pénteken meló után átmentem arielhez, színházba látogattunk. utolsó színházas emlékem még a boldog szocializmusból származik, bábszínház, benne a legtutibb dologgal a piros kakasos nyalókával.
ez merőben más volt. rosszabb volt mint az összes magyar film együttvéve amit eddig láttam. egyetlen dologt lehet felírni a javukra, h kb 1 óra után már elfáradtak és abbahagyták. mondanom sem kell én vettem át a kabátomat elsőnek. késöbb megtudtam h egyrészt ezt másképp kell nézni, másrészt ezt másképp játszották el. nekem akkor pont a zsebemben volt 3 film még estére: armageddon, die hard 1, jailhouse rock. na azok jók. kivéve az armageddont.
szóval estére ebből kifolyólag családi vita keveredett, amit csakis a wilágegyetem egyetlen és leghatásosabb gyógyszerével lehetett korrigálni...
szombaton semmit nem csináltam, legalábbis nem emléxem. este átmentem vámpírkáékhoz. onnan mentünk carter bácsit meghallgatni. találkoztam tündivel és barátjával is. lejött kisági és barátja is. ott volt még csibe, öcskös, gergő és vámpír. én eléggé leittam magam, talán kicsit jobban is mint azt szabad, de nagyon jól éreztem magam. a zene lehetett volna jobb. néha elég uncsi house-okat pakolt. 5 körül értünk haza. öcskös vmikor lelépett én kora délután tértem magamhoz.
találtam egy jó könyvet, total war-oztam. eltelt a nap.
és a mai nap.
reggel szakad az eső. v esső ezt sose tudom.
melóhelyen hatalmas kosz és káosz holott a munkásosztálynak már a 7végén be kellett volna fejeznie a burkolást.
emiatt nemcsak hogy porban kell dolgozni de nincs internetem sem. a laptopomon.
amivel egyébként sem értem volna semmit mert be sem akart kapcsolni. v állandóan lekapcsolta magát. és ekkor még csak dél volt. rengeteg munka.
jó dolog is történt, szami bejött beszélt a főnökkel és úgy néz ki h a jövő héten kezd.
ma este talizom vámpírral asszem.
egy nagy kádra vágyom. tele forró vízzel. a kád szegélyén 2 sör, mögöttem mécsesek, a szobából vmi klassz nyugis zene szól tele mélyekkel, kezemben pedig az a könyv amit most találtam a polcon nem tom a címét de vmi fürdő asszem meg chevallier. megvan. Clochmerle-fürdő.
szóval ez lenne most a legtutibb dolog a wilágon. de nincs kádam. remélem a kommunában lesz kád. v dézsa. dézsa vu

Nincsenek megjegyzések: