szombat, június 25, 2011

sugar and spice

and everything nice.

és hála istennek valóban minden kellemes. a munkásélet megy. a tegnapi nap egész elviselhető volt. most hétvége van, de kétlem, hogy őrület lesz majd a parkban, mivel az időjárás pocsék. csak úgy mint az elmúlt hónapban. napfényt utoljára egy természetfilmben láttam. ennél még egy vámpír is többet napozik, mint ami itt van. de nem baj. inkább ez, mint a 40 fok.

tegnap munka után bennem volt a boogie, ki mentem hát a kisdombra, ahol a népek szoktak gyülekezni. skandináv testvéreink ünnepelték a midsummer-t, ami náluk ittas pajtatánc. a hagyomány szerint meztelenül tó körül futva majd 7 különböző virágból csokrot fonva a jövendőbelijét is meglátja az ember lánya, de hiába ajánlottam a szomszéd tavat és kezdtem szedni a bokrétát senki sem indult neki cooper tesztet csinálni. mindegy is. nem azért mentem h csajozzak.

hogy árnyaljam még egy kicsit a képet, 8 szőke lányra jutott 2 srác, ami itteni viszonlyatban 1 hetero és 1 meleg fiút jelent. én éjjel fél háromkor összetűztem a biztonságiak főnökével, aki nem engedte, hogy még két szőkét beinvitáljak. amit én nagyon rossz néven vettem, elvégre nekem is vannak jogaim. neki viszont emberei voltak, de érvei harmat gyengék.

el is mentem hát aludni, pár szót váltva szomszédkával. bírom a tyúkot. ma majd meló után meg is látogat. emiatt még jobban bírom. :)

jön ma látogatóba tuuli is. a drága. tavalyi dizni legjobb cimbije. itt lesz egy hetig. joban rosszban.

most meg hami...

Nincsenek megjegyzések: