kedd, június 18, 2013

the summer is over baby...

ez már nagyon sokszor lehetett post címe, de még egy bőrt lehúzok róla.

véget ért a nyaralás. a nyár az még nem. sőt az még csak most kezd igazán belehúzni.

milyen volt otthon? csodálatos. felnőtt. ez volt a legjobb benne. még csak pár órája jöttem vissza ide sohaországba, de már soknak érzem. persze ez majd elmúlik. pár nap.

4eske holnapután kiköltözik. kapok egy 5öskét. remélem nem lesz teljesen kertén és főleg nem lesz spanyol.

a visszaút eseménytelenül telt. öcskös herkulesi erőfeszítésének köszönhetően nem kellett a bkv-n megfőnöm. cserébe megsülhettem a reptéren, mivel izijet az egész gépre nyitott egy ablakot, ahol becsekk... a magyarok meg messze földön híresek arról hogy tudnak sorban állni.

a repcsin vmi filmet néztem egy szegény parasztlegényről aki nem csak hogy belezúgott a hercegnőbe, hanem még óriásokat is mészárolt érte. ezek a hercegnők a leglehetetlenebb dolgokat várják el szegény parasztoktól. miért nem zúg bele azért, mert mondjuk "húú de jól kaszálsz" vagy "kérlek driftelj még a traktorral". nemnem... menj oszt csapd le az óriás fejét. lesz akkor fele királyság meg altesti gyönyör.

ezek a dizni hercegnők sem különbek. alig múlnak el 16 már valami faszin jár a fejük aki aztán lehet tolvaj, szörny, 7 törpe akármi csak végre apucitól vigye távol és csónakázzon vele ezüst holdfényben előjátékként.

nemsokára éjfél. itt azt lőttem be pizsi időnek. egyszerűen nem érdemes tovább ébren maradni, úgysem történik semmi, csak reggel leszek kókadtabb. így van esély arra hogy bemenjek gyúrni.

Nincsenek megjegyzések: